Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 36 Za 03/08/2013 Vaslui - Barlad

Vandaag beginnen we aan onze 6de week fietsen. In de afgelopen 5 weken hebben we al 3.135 km afgelegd. Volgens de planning zouden we dus qua afstand al halfweg moeten zijn, maar het is nu al duidelijk de we uiteindelijk ver boven de vooropgestelde 6.000 km gaan uitkomen. De Istanbul-fietsers zouden in principe nu ook moeten aangekomen zijn op hun eindbestemming. Dus ook hun trektocht zal veel langer uitvallen dan oorspronkelijk voorzien was op papier. Toch zitten we nog perfect op schema.

De eerste 30 km van onze dagetappe vallen behoorlijk zwaar: vals plat met een weinig tegenwind. Na het vals plat krijgen we een klim van 5 km tot 7%. Ook deze valt, in vergelijking met eerdere gelijkaardige klimmetjes, behoorlijk tegen. Maar, na de afdaling draaien we een compleet andere richting uit, krijgen we wind in de rug, en is het vals plat naar beneden, met rugwind. Plots vliegen de kilometers weer voorbij.


In Barlad moeten we weer op zoek naar een overnachtingsmogelijkheid. Via het internet had ik thuis een motel gevonden, maar als we ter plaatse komen blijkt het al niet meer te bestaan. We fietsen door tot een pensionnetje 4km verder dan Barlad waar we, na enig telefonisch overleg, met zijn allen terecht kunnen in drie, naar onze normen vrij luxueuze, kamers voor 180 Lei (+/- 45 euro).






Geen opmerkingen:

Een reactie posten