Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 52 Ma 19/08/2013 Ayvancık - Kücükkuyu

Nog voor we Ayvancık verlaten gaan we op zoek naar een apotheker om magnesium tabletten te kopen. Het wordt weer een zware dag voor MJ. Ze geraakt amper vooruit. We hebben besloten om het enkele dagen wat  rustig aan te doen. Het wordt vandaag dus een korte etappe van amper 27km tot een camping aan de zee. Een korte etappe wil niet noodzakelijk zeggen dat het makkelijk is want er zit toch nog een klim in aan 10% maar anderzijds ook een afdaling van een hoogte 450m naar zeeniveau.  

We maken er nog eens een halve rustdag van, en genieten van de zee en het leven op een Turkse camping. We bestuderen ook uitgebreid de kaart en komen tot de geruststellende vaststelling dat we het ons nog steeds kunnen veroorloven om het ook de volgende dagen nog wat rustiger aan te doen en ons te beperken tot kortere etappes.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten