Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 37 Zo 04/08/2013 Barlad – Galati (in de buurt van)

Gisteren namiddag is de vijs van mijn lowrider nog eens afgebroken. Het lukt me niet om de afgebroken vijs te verwijderen. We gaan het proberen op een andere manier op te lossen door gebruik te maken van een klembandje, misschien houdt dat wel langer.
We rijden exact in dezelfde richting als de wind blaast en dat laat zich voelen want de kilometers vliegen letterlijk voorbij, de enkele hellingen die we moeten nemen nemen we graag mee.


Bij de voorbereiding had ik een camping gevonden even ten noorden van Galati maar 13KM eerder vinden we een wegwijzer naar een pensionnetje waar je ook zou kunnen kamperen. We twijfelen even maar besluiten dan toch om eerder af te slaan. Uiteindelijk komen we in een soort natuurreservaat terecht. Volgens de ene mag je er met een tentje overnachten en een andere twijfelt er dan weer aan. Het is sowieso halvelings wild kamperen want afgezien van een waterkraantje en een pipbox is er verder geen sanitair. Anderzijds is er vlakbij wel een restaurantje waar kunnen gaan eten, wat wel nodig is want we hebben onvoldoende eten en drank om zelf te koken, uitgezonderd Jacques die reserve bij had voor een extra dag. Voor ons is dat dan weer makkelijk want dan kan Jacques bij onze tentjes waken wanneer wij op restaurant gaan. De eerste dag dat we eens niet zelf koken.





1 opmerking:

  1. Wij hebben geen idee of wij jullie op deze manier het allerbeste kunnen toewensen op jullie verdere reis … maar proberen het toch. Op de eerste plaats dankjewel voor deze dagelijkse verhalen en foto’s … het is fantastisch dat wij op deze manier jullie fietstocht met alle plussen en minnen maar ook met de talrijke mooie ervaringen en warme contacten met de plaatselijke bevolking mogen mee beleven … zo zijn jullie alsook die ongekende wereld ons dicht bij. Het is fantastisch te horen dat ondanks al die uitdagingen (weer, pech, steile bergen, zoektocht naar een overnachtingsplaats …) jullie zo enthousiast blijven. De zomer is hier in België nog niet voorbij … maar gelukkig is het vandaag toch heel wat frisser en valt er nu en dan toch wat liters water uit de lucht. Wij hopen dat het weer jullie vriend blijft, dat de wind jullie een duwtje in de rug blijft geven en dat jullie nog vele fantastische ervaringen mogen beleven. Het allerbeste toegewenst aan jullie allen Jeannine en Jean-Marie

    BeantwoordenVerwijderen