Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 44 Zo 11/08/2013 Obzor - Pomorie

Om 7u45 verlaten we de toeristische badplaats Obzor  en trekken we weer de bergen in langs de E87, de enige mogelijke weg naar het zuiden. Het is overwegend klimmen tot we omstreeks 10u het hoogste punt bereiken op 450m. Vijftien minuten later staan we weer aan een zeedijk. 

Omstreeks 12u30 hebben we al een camping bereikt maar in Bulgarije is dat soms een merkwaardig begrip. Het is niet de eerste keer dat we moeten vaststellen dat je op een camping niet noodzakelijk een tentje kunt rechtzetten maar enkel een hut kan huren. Deze keer is dat zelfs een zeer luxueuze hut met alle comfort, en dat voor slechts 36 Lev (+/- 18 euro). Bovendien hebben we hier de luxe dat we onze was kunnen (laten) doen. 


Het is nog vroeg in de namiddag en we profiteren er van om een middagdutje te doen.





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten