Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 45 Ma 12/08/2013 Pomorie - Carevo

Om 7u20 springen we weer op onze fiets en weer de drukke 9/E87 op, de enige mogelijkheid om verder zuidwaarts te geraken. Gedurende lange tijd moeten we langs een vierbaansweg  fietsen.

Dagen lang zijn we al op zoek naar campinggas. We hebben de hoop al opgegeven om het nog te vinden, zodat we uiteindelijk zullen moeten overschakelen op onze multifuel-brander op benzine. Maar plots zien we toch nog een boat-shop waar we exact dat gas vinden waarnaar we op zoek waren.


Wanneer we onderweg halt houden aan een benzinestation om drank aan te kopen, ontmoeten we twee andere Duitse trekkers op de fiets. Later in de namiddag zullen we ze weer tegenkomen op de camping.


Voor een laatste keer vinden we een camping aan de kust van de Zwarte zee. Ondanks dat het een etappe van 89km was, zijn we weer vroeg geïnstalleerd. We profiteren er van om nog eens in de zee te gaan baden, deels ook omdat het ons een beter alternatief blijkt dan de douche op de camping.


Ik moet weer eens fietschirurg spelen. MJ haar bagagedrager is afgebroken. Ik prober het weer te fixeren met een ‘sterilizeerring’. Mijn lowrider was ook weer afgebroken en die probeer ik dan weer te fixeren met een touw.


Het is onze laatste avond samen met Nensie, Myriam en Jacques. We waren 45 dagen samen op trektocht, Morgen scheiden onze wegen. We gaan ze nog missen, onze Istambul fietsers. We wensen hun nog veel succes toe op hun tocht door Turkije. Het kan ook niet anders dan dat het na meer dan 6 weken een emotioneel afscheid wordt.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten