Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 55 Do 22/08/2013 Burhaniye

Het is de bedoeling dat we dezer dagen zoveel mogelijk rusten en dat is dan ook wat we optimaal proberen te doen. Het is al 8u30 wanneer we opstaan en gaan ontbijten. We hebben allebei de klok rond geslapen als een blok.
Zoals gisteren was afgesproken verhuizen we van het hotelletje naar een appartement even verder op. Omdat het nog moet gekuist worden kunnen we er pas terecht na 13u.  Naar onze normen is het wel echt een groot luxe-appartement met alle comfort en dat voor slechts 80 TL per dag (+/-31€). We maken uitgebreid gebruik van onze keuken om nog eens heerlijk te koken.

In de namiddag komt de Duits sprekende Turk nog eens langs om te zien of alles OK is. Ondertussen kennen we ook zijn naam: Görkem Bari
ş en als hij niet Turkije verblijft woont hij in het Duitse Duisburg.

Omdat ik er van uitga dat de pillen die de dokter aan MJ hadden voorgeschreven voor mij ook van nut kunnen zijn neem ik ze ook in. Beter voorkomen dan genezen
.
We voelen nu al dat die enkele dagen rust ons deugd gaan doen en we overmorgen weer met frisse benen aan het vervolg kunnen beginnen. We zijn ook tot het besef gekomen dat we er beter aan doen om een goedkoop pension of hotel te zoeken in plaats van te willen kamperen. Het enige wat we nog moeten leren is afbieden op de prijs, iets wat we niet gewend zijn. We hebben wel al het voordeel dat momenteel onze Euro veel Turkse Lira waard is.
We hebben nu ook de tijd om eens de reacties te lezen op de blogberichten. Het doet ons echt heel veel deugd te lezen dat velen onze belevenissen volgen op de blog en ons veel moed toewensen. Wie niet kan reageren via de blog mag ook rechtstreeks een mailtje sturen naar
marc.denauw@kampenhout.be. Alvast van harte bedankt voor jullie reacties.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten