Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 53 Di 20/08/2013 Küҫükkuyu - Burhaniye

Vanochtend hebben we van het ontbijt genoten aan het strand met opkomende zon.
Het wordt een korte vlakke etappe langs de kustlijn. MJ voelt zich al wat beter, houdt het al wat langer vol maar is nog ver van fit genoeg om weer  de bergen in te trekken.


Nog voor de middag zijn we weer geïnstalleerd op een camping. Het is de eerste camping in Turkije die enigsinds voldoet aan de normen in West-Europa. Tot voor enkele jaren werd deze camping nog gecontroleerd door ASCI en ADAC. Voor het eerst komen we ook enkele Italianen en Duitsers tegen op een camping.  De camping heeft wel ooit beter tijden gekend.


MJ probeert in de loop van de namiddag nog een rustig en koel hoekje op te zoeken om wat slaap in te halen. Ze overweegt zelfs om eens een dokter te gaan raad plegen. Misschien kunnen we dat best wel eens doen.





4 opmerkingen:

  1. Dag Marc en Marie-Josée,
    Even een steuntje in de rug en een hart onder de riem vanuit Kampenhout, ik vind het echt ongelooflijk, die inzet. Marie-Josée, ook wel goed voor jezelf zorgen, hè, niet opgeven oké, maar verlies je eigen gezondheid ook niet uit het oog. Veel groeten, dikke kus en fiets ze!
    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Marc en Josée,

    Wij hebben de goesting voor het fietsen ook teruggevonden en hebben de laatste weken enkele mooie tochten (ook in km) gemaakt hier in België. Vandaag zijn wij zelf naar Scherpenheuvel gefietst (iets wat we in jaren al niet meer gedaan hadden) en hebben er ook voor jullie een kaarsje laten branden ... voor een goede gezondheid en een veilige en zorgeloze reis ... Wij blijven voor jullie duimen ... nogmaals dank voor al die reisverhalen ... zo reizen wij ook een beetje met jullie mee ... verzorg jullie goed
    groetjes Jeannine en Jean-Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel beterschap MJ! We duimen hier dat je er weer snel bovenop komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Met veel bewondering volg ik jullie moedige avonturen. Ben jaloers op jullie. En snel beterschap nog.

    BeantwoordenVerwijderen