Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 42 Vr 09/08/2013 Shabla – Zlatni Pjasaci

Wanneer we ’s ochtends aan de zee vertrekken, hangt er een behoorlijk dikke mist. We rijden door een bizar kaal landschap van de zee weg. We hebben de indruk dat het enigzins vals plat is, en dat wordt bevestigd wanneer we na 40 km weer naar de kust toe willen, en daarvoor een fikse afdaling moeten maken. De kustlijn is plotseling zeer bergachtig geworden. We hadden gepland om in drie relatief lange etappes de ganse kustlijn van Bulgarije affietsen, maar beseffen dat dit wel eens te zwaar zou kunnen worden, en daarom beslissen we om er een dag langer over te doen.

Zlatni Pjasaci is weer een drukke badplaats met veel hotels. Onze camping is gelukkig gelegen aan de rand van deze drukte, en wij hebben er dan ook geen hinder van.


Het ziet er naar uit dat we de volgende dagen weer flink wat klimwerk zullen mogen doen.




2 opmerkingen:

  1. Hebben jullie zo snel de lokale taal in de vingers ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Google vertaling (Kroatisch): Golden Sands (Golden Sands) is een plaats die plezier en een goede tijd voor alle leeftijden biedt. Vakantieoorden gelegen in het gelijknamige nationale park, die is gelegen op 18 km van Varna. De scène is prachtig en pittoreske strand 3,5 km lange, heldere zee, zon, schone lucht en minerale bronnen. Vlucht niet te warm dankzij een lichte bries.
    Lijkt mij niet echt een verslag van Marc en Marie-Josée.

    BeantwoordenVerwijderen