Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 49 Vr 16/08/2013 Keşan - Gelibolu

MJ voelt zich niet zo lekker. Het rommelt wat in haar buik en ze voelt zich wat slapjes. Op de koop toe is het eerste deel van de etappe behoorlijk zwaar. Gedurende 25km gaat het haast constant naar omhoog. Nadien volgt er gelukkig ook een afdaling. Daarna komen we in een vlakte terecht waar er zo een felle zijwind waait, zodat we alle moeite van de wereld hebben om niet van de weg te worden geblazen, en als er dan ook af en toe eens een vrachtwagen passeert, wordt je alle kanten opgeslingerd. Na enkele kilometers draaien we gelukkig van richting en krijgen we een flinke steun in de rug. MJ moet echt wel diep gaan maar het is een taaie. Toch stoppen we nog eens aan een tankstation langs de weg zodat ze een uurtje kan slapen op een bank. 

In Gelibolu gaan we nog eens op zoek naar een hotelletje of pension. We informeren bij een vrouw waar we nog eens halt houden om bij te tanken. Ze belt een kennis op van haar die een kamer zou verhuren. Even later komt Hassan aangereden op een motor. Hij vraagt 80 Lira voor een kamer. Ik wil de kamer eerst eens gezien hebben en daarom neemt Hassan me mee op zijn brommer. Hij woont aan de rand van de stad in een appartementje op de derde verdieping. De flat die hij verhuurt is op zich wel OK maar er is geen water en we zouden ons bijgevolg moeten wassen met water uit flessen. We nemen de kamer van Hassan niet en gaan verder op zoek.
Even later vinden we een hotelletje waar we voor 70 Lira terecht kunnen en waar er wél water is in de kamers.

MJ voelt zich nog steeds alles behalve goed en kruipt vroeg in haar bed. Hopelijk komt er morgen beterschap.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten