Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 13 – Do 11/07/2013 Ottensheim – Willersbach (91km)


Vannacht is het toch gaan onweren. Langdurig klank- en lichtspel, relatief weinig regen, alles voldoende om onze nachtrust te verstoren.

Thuis had ik bij AS Adventure speciale ontsmettingspillen gekocht om onze drinkbussen te reinigen. Met deze pillen zijn ze misschien wel ontsmet, maar de groene aanslag die er in de drinkbus komt na verloop van tijd, blijft. Nensie en Myriam suggereerden ons om tabletten te gebruiken waarmee je tandprothesen kuist. We proberen het uit en… het blijkt zeer efficiënt te zijn. We hebben weer eens iets kleins maar zeer nuttigs bijgeleerd.

Tijdens de tocht van vandaag kunnen we pas echt zien wat voor een schade de overstromingen hier hebben veroorzaakt. Het is amper te vatten. Velden met gewassen zijn gewoonweg verdwenen onder een dikke laag slijk.
Anderzijds moet je heel veel respect en bewondering hebben voor de wijze waarop de mensen hier op enkele weken tijd alles weer leefbaar hebben kunnen maken voor de toeristen.


Ook vandaag is het weer een zeer makkelijke etappe en ondanks de 91 km zijn we toch al omstreeks 15 u op onze bestemming. De camping is gelegen op een zeer rustige plaats, waar weinig te beleven is, maar de omgeving is zeer aangenaam om van te genieten.

Ik heb zelfs de tijd nog om een middagdutje te doen en onze fietsen nog eens op te poetsen en te smeren.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten