Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 22 Za 20/07/2013 Bugac - Hódmezővásárhely


Gisteravond hebben we een kort maar flink regenbuitje gekregen, voldoende om de temperatuur wat af te koelen. Vandaag wordt het weer een biljardvlakke etappe doorheen de Puszta.

We krijgen weer degelijk asfalt onder de wielen geschoven, en het grootste deel van het traject loopt zelfs over gescheiden fietspaden. Misschien moet ik toch mijn mening herzien over de kwaliteit van het asfalt in Hongarije, en het land zelf, oogt als een zeer proper land, en in alle dorpjes is het gras lans de weg netjes geknipt.

Het is een relatief korte etappe van +/- 80km, en met de wind in de rug bereiken al om 15u de camping. Het is een vrij mooie camping met in totaal 10 verschillende zwembaden, en toch is ze niet gigantisch groot.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten