Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 19 – Wo 17/07/2013 Budapest rustdag

Vandaag staat er een eerste rustdag op ons programma, en blijven onze fietsen aan de kant staan. Ondanks dat, zijn we toch al om 05u30 wakker, omdat we ook eens uitgebreid onze was willen doen.

We nemen de metro tot in het centrum van Budapest.  We hebben ervoor geopteerd om de stad te verkennen door middel van de ‘hop-on-hop-off-bus’. Het is het ideale middel om een stad op korte tijd te verkennen en langs een koptelefoontje krijgen we een Nederlandstalige uitleg van de bezienswaardigheden.

Budapest is echt wel de moeite waard. Wat op mij nog de meeste indruk maakt, zijn al de mooie gevels van de gebouwen.  Ik zou hier graag eens een ganse dag rondlopen, gewoon met mijn ogen gericht naar al de fraai versierde gevels.


Het was dan misschien wel een dag zonder fietsen maar aan het einde van dag voelen we ons even vermoeid als na een lange dagetappe op de fiets.


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten