Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 14 – Vr 12/07/2013 Willersbach - Traismauer (91km)


De campingweide van vannacht was druk bezet. ’s Ochtends is er natuurlijk eentje, die nog voor dag en dauw, zijn wekker laat aflopen.

Normaal gezien wordt het weer een eenvoudige en relatief korte etappe, maar enkele technische problemen zorgen toch voor enig oponthoud.
Technische problemen van de dag:
- Nensie zit met een dikke blaas.
- Bij MJ is er een kink in de kabel.

Gelukkig zijn problemen er, om opgelost te worden:
- Nensie kan zich in de ‘Inter Sport’ van Melk een nieuw luchtmatrasje aanschaffen. Haar opblaasbaar matrasje met de dikke blaas (zie foto) stuurt ze per post terug naar huis, want daar zou ze een levenslange garantie op hebben.
- Onderweg dacht MJ een probleem te hebben met haar versnellingsapparaat, maar bij nadere inspectie blijkt het haar ketting te zijn die het gaat begeven. We hebben het nodige bij, maar ter plaatse de ketting herstellen, lijkt ons niet zo evident. Het volgende plaatsje, waar we waarschijnlijk een fietshersteller zullen vinden, ligt op nog enkele kilometers.

Gelukkig is het traject zo goed als vlak, en Jacques duwt MJ tot het volgende plaatsje, waar we de ketting van MJ kunnen laten herstellen.
Voor de rest blijven we gespaard van verdere technische problemen.

We komen terecht op een kleine camping in Traismauer, maar ze is picobello in orde, en heeft voor ons allen wat we wensen, zelfs een internetverbinding !





De blaas van Nensie

1 opmerking:

  1. Amaai, nu vraag ik me natuurlijk wel af wat er met dat matje gebeurd is... dat er zo'n blaas in gekomen is!

    BeantwoordenVerwijderen