Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 02 – Zo 30/06/2013 Tongeren – Aachen

Start in Tongeren, met een paar extra fietsers!
Els reed lek, maar met vijf stoere mannen was het lek in vijf minuten gedicht!

Even bekomen van de steile helling!



Om 3u30 kruist Rosette Andre op de gang in zijn hemd en onderbroek (boxershort volgens Frances). Zelf lukt het mij om pas om 5u30 op te staan. Ik probeer me zo stil mogelijk aan te kleden en naar buiten te sluipen om op het terras een videoboodschapje in te spreken voor de weblog.

Om 10u vertrekken samen met 6 GR fietsers richting Eijsden. Onderweg wacht ons nog een kort, maar zeer pittig klimmetje aan 15%.

Els moet de laatste meters stappend afleggen, niet omdat ze het klimmetje niet aankon maar vanwege een lekke band. Het zal niet het laatste technisch probleem van de dag zijn.


Na de picknick nemen we afscheid van de GR-fietsers, en fietsen wij verder richting Aachen.

Het parcours is relatief goed te doen. In de namiddag is het Gaby haar beurt om weer eens lek te rijden. We bellen Frances om met de volgwagen terug te keren om Gaby en haar fiets mee te nemen tot de JH in Aachen. Naar het einde van de etappe begint het geaccidenteerd traject bij sommigen toch door te wegen.

Het is bijna 18u wanneer we de JH bereiken en we moeten meteen aan tafel voor het avondeten, inchecken kan pas na het eten. Morgen kunnen we toch beter een uurtje vroeger vertrekken.


Ons groepje fietsers is weer op zijn best. De sfeer zit er weer volledig in. Het is zonder meer een fantastisch toffe groep, zelfs de enkele nieuwkomers voelen zich meteen thuis.

’s Avond willen Els, Hein en Frank (de snotneuzen van de groep) nog een stapje in wereld zetten. Het centrum van de stad Aachen ligt op 4 km van de JH, en Frances, die stilaan het zorgzame moedertje is geworden van iedereen, wil hen met de auto naar het centrum brengen. Op de terugweg krijgt haar GPS echter kuren, en ze doet er meer dan een uur over om weer de JH te bereiken. (Ter vergelijking: de wandeling terug uit het centrum duurde ongeveer drie kwartier...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten