Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 09 – Zo 07/07/2013 Weissenburg - Riedenburg

Dag 09 – Zo 07/07/2013 Weissenburg - Riedenburg



We hebben ervoor geopteerd om de kortere variant van de Limesroute te volgen, waardoor we zo’n 40 km kunnen uitsparen. Deze voorbije dagen waren het allemaal relatief zware etappes van ruim over de 100 km.

De eerste 17 km van de variant bevat enkele fikse klimmetjes, waaronder een muur van 300 m lang, aan een percentage van 18%. We waren er op voorbereid en duwen elke fiets met twee personen tot boven wat ons veel nutteloze moeite bespaart.

Daarna gaat het heerlijk snel naar beneden. De kortere variante is zeker een aanrader, want het loopt door een zeer rustig en adembenemend mooi dal !
De laatste 40 km volgen we weer het hoofdtraject van de Limesroute.
De vorige dagen waren we steeds onderweg van 8u30 tot omstreeks 18u, dus wel erg lange dagen. Vandaag bereiken we de camping echter al om 15u30. We hebben dus eens ruim de tijd om onze was te doen, en te genieten van een rustige avond.
Jacques begint met zijn fiets een grondige reinigingsbeurt te geven. Het inspireert mij om onze fietsen ook eens onder handen te nemen.
Voor de derde dag op rij zitten we op een camping waar er geen internet is en we dus ook niet eens kunnen skypen met het thuisfront.
Morgen beginnen we al aan deel 2/3 van de Limesroute.








...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten