Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 31 Ma 29/07/2013 Vatra Dornei – Vatra Moldovitei

Op de camping verbleef ook een groep van 40 Tsjechische kajakkers die tot 3u ’s ochtend muziek maakten, zongen en plezier maakten. Geregeld reed er een trein door het stadje, met telkens veel getoeter. Al dat lawaai stoort me helemaal niet. Als je in een tentje slaapt krijg je vaag ongewenst geluiden. Je moet er kunnen doorslapen.

We krijgen vandaag nog eens degelijk asfalt onder de wielen. We moeten een eerste col over, de Pasul Mestecanis op een hoogte van 1.100m. Daarna volgt er een heerlijke afdaling. Een tweede col kunnen we vermijden door een ommetje te maken langs het dal. In Vama scheiden onze wegen. Nensie, Myriam en Jacques rijden door naar een volgende camping waar ze een rustdag willen houden. MJ en ik kiezen ervoor om nog een ommetje te maken door de bergen langs enkele kloosters. Normaal gezien zien we elkaar morgenavond weer.

De camping waar wij terecht komen is duidelijk eentje waar maar zelden iemand terecht komt. We staan er dan ook alleen met ons tentje. Voor ons is het weer luxe, we hebben zelfs een prieeltje om onder te zitten, en er is zelfs internet. Efkens toch....








Geen opmerkingen:

Een reactie posten