Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 20 Do 18/07/2013 Budapest - Dömsöd

Doorheen een grote stad als Budapest fietsen, is nooit een pretje. Pas na 28 km zien we een plaatsje dat het einde aangeeft van Budapest-stad. Ook de volgende kilometers lopen nog langs een vrij drukke weg. Pas in de namiddag komen we op een iets of wat rustige weg terecht, waar het weer aangenaam fietsen is.

Onderweg stop ik nog even bij een 'Bouwmax' om wat lijm te kopen waarmee ik hopelijk het probleem met mijn zadel kan oplossen, zoniet moet ik een nieuw zadel kopen. Ondertussen is de drinkbushouder van MJ afgebroken. We moeten dus toch nog op zoek naar een fietsenwinkel voor een nieuwe drinkbushouder.


De camping die we voor ogen hadden, bestaat niet meer. We vinden toevallig nog een kleine camping achter een cafeetje. De eigenares komt ons al meteen 
aan de ingang tegemoet,  en stelt voor dat we even komen zien wat ze te bieden heeft, en ze zal wel weten waarom !

Jacques en ik gaan mee om het terreintje verkennen. Voor dezelfde prijs (200 FT per persoon) kunnen we ook in een cabanne terecht, maar meteen hadden we al door dat, als we daar zouden gaan overnachten, we morgen zouden opgezadeld zijn met ongewenste diertjes. Er is 1 wc en 1 douche. Volgens ons voldoende, al vinden de dames het later toch maar een erg vieze en onverzorgde bedoening, en niet ten onrechte.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten