Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 67 Di 03/09/2013 Bozüyük - Bilecik

Omdat we nog een zee van tijd hebben, maken we deze dagen korte etappes. De eerste 30km gaan in een snelvaart, het gaat dan ook constant naar beneden. Het venijn zit hem echter in de staart. Bilecik ligt namelijk boven op een berg en in de laatste 4km moeten we nog 270m naar omhoog.

Wanneer we in het stadje even langs de kant gaan staan om te overleggen welke kant we uit gaan, stopt er een auto naast ons. Het Turks koppel spreekt vlot Duits, en vraagt ons wat we zoeken. Zij raden ons een pension Fidan aan, twee straten verder. Het is meteen raak. Voor slechts 60TL (23€) hebben we een pracht van een kamer, veel beter dan de hotelkamertjes van de voorbije dagen. 


Een degelijke internet verbinding is zelden een probleem in Turkije, maar waar je nooit zeker van kan zijn, is dat er water uit de kraan komt, laat staan warm water.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten