Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 70 Vr 06/09/2013 Orhangazi - Istanbul

Na 24km bereiken we in Talova de zee van Marmara. Onze zwerftocht door het binnenland van Turkije zit er op. We nemen de veerboot naar Istanbul. Op dit moment staan er 5.540km op mijn teller.

We fietsen oostwaarts langs de kust omdat volgens mijn GPS er twee campings zouden zijn aan de kust in de buurt van de luchthaven, maar die informatie blijkt fout of achterhaald te zijn.  Er is geen camping meer in de buurt van Istanbul. We moeten dus jammer genoeg weer op zoek naar hotel of iets dergelijks. Wanneer ik aan een jongeman op een fiets vraag naar een goedkoop hotel, zegt hij dat we hem maar moeten volgen. Vijftien kilometer blijft hij voor ons uit rijden tot we weer in het centrum van Istanbul zijn waar hij ons tot in een straat brengt waar meerdere goedkope hotels zouden zijn. Weer een misrekening. 

Nu is het afwachten tot mijn bankkaart aankomt op het consulaat hier alvorens we kunnen verder trekken.



1 opmerking:

  1. Hoi Marc en MJ: als er een touristische dienst is in het centrum, kunnen jullie daar eventueel eens gaan navragen of er campings zijn?

    Wat zijn voor jullie de verschillen tussen zo'n grootstad als Istanbul en de kleinere dorpjes die jullie onderweg zijn tegengekomen?

    BeantwoordenVerwijderen