Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 84 Vr 20/09/2013 ‘En Gev – Kefar TavorOns eerste plan was om vandaag tot Nazareth te fietsen, maar tijdens een stop in Tiberias bekijken we nog eens de kaart, en beslissen om richting Kefar Tabor en Shibli te fietsen, omdat daar enkele interessante bezienswaardigheden zouden zijn. Achteraf zal echter blijken dat het een maat voor niets is, want vanwege de feestdagen is alles gesloten.

Tot Tiberias was het nog vlak fietsen langs het meer van Galilea, maar eenmaal we van het water willen wegfietsen, wordt het al meteen zwaar klimmen. In enkele kilometers gaat het van –200m naar +150m. Ook daarna blijft het nog langzaam omhoog gaan, en om het nog sportiever te maken, krijgen we ook nog eens wind op kop.


In Shibli zouden we kunnen overnachten in een bedouinenhut, we klauteren dus nog maar eens een berg omhoog, maar zonder resultaat,  alles blijkt dicht te zijn.


De enige overnachtingsmogelijkheden in Kefar Tavor zijn een veel te dure B&B en een klein hotelletje dat toch nog iets goedkoper is.

Doorfietsen naar Nazareth op 27km afstand is geen optie. Ook Nazareth ligt op een berg en dit nog eens na de hoogtemeters die we al deden, zien we echt niet meer zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten