Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 71 Za 07/09/2013 Istanbul

Voor onze 30ste huwelijksverjaardag hadden we ons zelf enkele jaren geleden al een citytrip naar Istanbul cadeau gedaan. De stad nog eens grondig gaan bezoeken hoeft dus niet meer. Vele Turken die we de voorbije weken ontmoet hebben zeiden vaak dat Istanbul een mooie stad is om te bezoeken, maar niet om er te leven, en we kunnen ze geen ongelijk geven. Istanbul is met niets te vergelijken met het Turkse binnenland. Het verkeer is zeer hectisch, auto’s parkeren zich op de onmogelijkste plaatsen. Iedereen, inclusief voetgangers, lappen alle regels aan hun laars.

Om onze dag te vullen nemen we toch onze fiets en trotseren het verkeer om in een park aan de zee te gaan koken. Toen de hoteluitbater ons deze middag met vier fietstassen op onze fiets zag vertrekken, dacht hij even dat we er vanonder muisden, tot zijn lira viel waarschijnlijk, dat we al voor vier overnachtingen betaald hadden. 

Ook hebben we onze bagage nog eens grondig doorgenomen en enkel het hoogst noodzakelijke bijgehouden, dit om te vermijden dat we het risico lopen om 2 maal te moeten bijbetalen voor een  teveel aan bagage op de luchthaven. Een pakket van 4kg is onderweg naar België, hopelijk komt het aan, we verschoten wel even van de prijs.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten