Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 89 Wo 25/09/2013 Mikhmoret – Tel Aviv


Het is onze bedoeling om vandaag een camping te vinden zo dicht mogelijk bij de luchthaven. Volgens een Israëlische website zouden er twee campings zijn op enkele kilometers ten noorden van de luchthaven. Wanneer we daar echter naar op zoek gaan, en her en der navragen, blijkt dat er geen camping in de buurt is. Uiteindelijk fietsen we dan toch maar weer 20km westwaards tot de kust in Tel Aviv, in de hoop daar ergens de nacht te kunnen doorbrengen.

We kunnen moeilijk kiezen of we onze laatste nacht in Israël gaan doorbrengen in het Carlton of het Hilton, daarom rollen we onze matrasjes maar open in het parkje tussen de twee hotels. Het parkje is een gift van Beverly Hills. We mogen dus toch wel zeggen dat we eens héél chique gelogeerd hebben, al was het in open lucht.1 opmerking:

  1. Een dikke proficiat voor het overwinnen van de talrijke moeilijkheden, jullie doel hebben jullie toch bereikt, zoals ik jullie heb leren kennen is dat voor mij geen verrassing daar ik jullie doorzettingsvermogen heb gezien.
    zelfs na al die dagen samen te genieten van de mooie natuur van de verschillende landen dat we doortrokken hebben ben ik toch jaloers van al wat jullie na onze scheiding in Turkije nog hebben mogen meemaken.
    bedankt dat ik jullie de eerste 4000 km hebben mogen vergezellen, jullie zijn een fantastisch koppel en jullie verdienen alle lof dat jullie krijgen voor de geleverde prestatie van jullie sponsortocht.
    vele groetje Jacques

    BeantwoordenVerwijderen