Welkom!

Op deze blog kan je meer lezen over de Sponsorfietstocht, de Inloopmobiel en de vereniging AN-BN! Klik daarvoor op de verschillende tabbladen hierboven.
Rechts vind je de manieren waarop je ons kan sponsoren.

Zondag 29/09/2013 bereikten de fietsers om 12u hun officiële aankomst. Op de eerste Dag tegen Eetstoornissen vertelden zij over hun boeiende tocht!

Dag 75 Wo 11/09/2013 Istanbul – Tel Aviv

Ik heb vorige nacht niet zo best geslapen. Vandaag nemen we het vliegtuig richting Tel Aviv maar ik ben er nog niet 100% gerust in.

Voor we naar de luchthaven fietsen gaan we nog voor de laatste keer koken aan de zee van Marmara. We hebben nog een bijna vol gasflesje maar dat zullen we helaas moeten achterlaten, omdat het om veiligheidsredenen niet mee kan op het vliegtuig. 

Omstreeks 13u zijn we al op de luchthaven van Istanbul, en pas om 16u was alles ingepakt en afgeleverd. We werden wel enkele keren van de ene kant  naar de andere gestuurd om uiteindelijk onze fietsen te kunnen afleveren. Maar voor de rest verloopt alles perfekt. 

Bij aankomst op de luchthaven is al onze bagage er ook, en hebben de stevig  ingepakte fietsen de vlucht goed doorstaan. Om 20u05 zijn we geland op de luchthaven van Tel Aviv en om 21u45 waren onze fietsen weer vertrekkensklaar. Helaas is het ondertussen al donker, en het lijkt ons geen goed idee om op die manier een grote onbekende stad in te trekken. We blijven dus nog op de luchthaven rondhangen tot het daglicht wordt, en dan kunnen we eindelijk aan het laatste luik van onze kruistocht beginnen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten